EcoMoto 930×122

fermieri

VACI

ANUNȚ IMPORTANT PENTRU FERMIERI

Fermierii pot depune până la data de 31 iulie deconturile sau documentele justificative aferente trimestrului II pentru Măsura 14 – „Bunăstarea animalelor” – pachetul a) – plăţi în favoarea bunăstării porcinelor şi pachetul b) – plăţi în favoarea bunăstării păsărilor, din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală PNDR 2014-2020, informează Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Argeș (APIA).

Citiți și: Ajutor de minimum 500 de lei de la stat!

Deconturile justificative sau documentele justificative pot fi transmise de către fermieri prin mijloace electronice (poştă electronică, fax), servicii poştale sau pot fi încărcate pe serverul extern pus la dispoziţie de APIA (accesibil la adresa http://213.177.4.194:8084/).

În funcţie de pachetul solicitat, deconturile justificative sunt însoţite de documentele prevăzute în Ghidul solicitantului pentru Măsura M14 „Bunăstarea animalelor” – pachet a) Plăţi în favoarea bunăstării porcinelor, ediţia a III a şi în Ghidul solicitantului pentru Măsura M14 „Bunăstarea animalelor” – pachet b) Plăţi în favoarea bunăstării porcinelor, ediţia a III a, aprobate prin OMADR nr. 15/14.01.2020 şi postate pe site-ul oficial al APIA, apia.org.ro.

Citiți și: Adio subvenții pentru aceste persoane!

Documentele postate sau transmise vor sta la baza operării sau verificării datelor în aplicaţiile electronice de gestionare a măsurii sprijinului financiar şi efectuării verificărilor administrative ulterioare, menţionează APIA.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3