930 x122 grota rece

fermieri

TERMENE LIMITĂ PENTRU FERMIERI. ASTĂZI, ULTIMA ZI ÎNTR-UN ANUMIT SECTOR

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale reaminteşte fermierilor termenele limită pentru depunerea cererilor de ajutor de minimis în sectorul apicol/de solicitare a ajutoarelor de stat în zootehnie:

Citiți și: Ajutor de minimum 500 de lei de la stat!

15 septembrie 2020 – Ultima zi de depunere a cererilor de ajutor de minimis în sectorul apicol.

29 septembrie 2020 – Ultima zi de depunere a cererilor de solicitare a ajutorului de stat pentru:

Citiți și: Nu mai primiți pensie dacă nu depuneți acest document până azi!

Schema de ajutor de stat pentru susţinerea activităţii crescătorilor din sectorul bovin în contextul crizei economice generate de pandemia COVID -19,

Schema de ajutor de stat pentru susţinerea activităţii crescătorilor din sectorul suin în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19,

Schema de ajutor de stat pentru susţinerea activităţii crescătorilor din sectorul avicol în contextul crizei economice generate de pandemia COVID 19.

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale invită fermierii care îndeplinesc criteriile de eligibilitate să depună cererile de solicitare ale ajutoarelor de stat la centrele judeţene APIA, respectiv al municipiului Bucureşti, până la data de 29 septembrie inclusiv.

Până în prezent pentru Schema de ajutor de stat pentru susţinerea activităţii crescătorilor din sectorul bovin s-au depus un număr de 167 cereri de solicitare, pentru sectorul suin s-au depus un număr de 89 cereri de solicitare, pentru sectorul avicol s-au depus un număr de 98 cereri de solicitare.

Pentru a evita aglomeraţia din ultimele zile reamintim că, cererile pot fi depuse atât la sediul centrelor locale/judeţene APIA, cât şi prin fax, poştă sau în format electronic prin e-mail.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3