930 x122 grota rece

budeasa

ANUNȚ IMPORTANT PENTRU PĂRINȚII DIN BUDEASA

Anunț important pentru părinții din Budeasa. Conducerea Școlii Gimnaziale nr. 1 din comuna Budeasa anunță calendarul reînscrierii și înscrierii la grădiniță pentru anul școlar 2019-2020.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Reînscrierile la grădiniță se fac până pe 17 mai 2019, iar înscrierile se desfășoară după următorul calendar:

-etapa I (20 mai – 14 iunie 2019). Colectarea cererilor de înscriere se face între 20 mai și 7 iunie, iar procesarea cererilor între 10 și 14 iunie;

Citiți și: Oficial. Când încep înscrierile la creșă și grădiniță

-etapa a II-a (24 iunie – 26 iulie 2019). Colectarea cererilor de înscriere se face între 24 iunie și 19 iulie, iar procesarea cererilor între 22 și 26 iulie;

-etapa de ajustări (29 iulie – 30 august 2019).

”În situația în care într-o grădiniță numărul cererilor de înscriere este mai mare decât numărul de locuri, se va face redistribuirea solicitărilor către celelalte grădinițe din comună, ținându-se cont de domiciliu”, precizează conducerea unității de învățământ.

Cererile de înscriere vor fi completate la secretariatul școlii, de luni până vineri, între orele 8:30 și 16.

Pentru detalii despre documentele necesare înscrierii la grădiniță, click pe imagine:

Școala Gimnazială nr. 1 Budeasa are în subordine Grădinița cu program prelungit ”Dumbrava cu ștrumfi” din Budeasa Mare, Grădinița cu program normal Budeasa Mică, Grădinița cu program normal Gălășești și Grădinița cu program normal Calotești, potrivit directorului Luminița Mincă.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90