Donaris 930 x 122

apa

APĂ DE IZVOR PENTRU STRĂZILE ȘI SPAȚIILE VERZI DIN PITEȘTI

Viceprimarul Cornel Ionică a semnat avizele pentru construirea unor bazine de captare a apei care provine de la izvoarele publice de mare adâncime din Piteşti.

Citiți și: Tatăl lui Randi, în CL Pitești: Stopați această înșelătorie!

În municipiu astfel de bazine există în prezent doar la patru izvoare (ca de pildă la izvoarele din Trivale şi Nord), iar acum vor fi construite pentru toate. Apa din bazinele respective va fi folosită pentru spălarea străzilor şi la udarea spaţiilor verzi atunci când situaţia o impune (de exemplu, în perioadele caniculare).

„Am făcut o evaluare a spaţiilor verzi şi acestea se prezintă bine, nu au fost afectate de căldură. Am avut noroc cu ploile care au căzut în ultima vreme… Bazinele, însă, le vom construi, pentru că astfel vom face şi economii. Nu vom mai folosi apa din reţeaua de alimentare a oraşului.”, ne-a precizat Cornel Ionică.

Citiți și: Pitești. Nu beți apă de la aceste izvoare! Nu este bună!

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90