New Profesional Consult 930 x 122

apa

APA IZVOARELOR DIN PITEŞTI VA FI ÎNMAGAZINATĂ

Pentru anul în curs Administraţia Domeniului Public Piteşti îşi propune amenajarea de noi izvoare de adâncime, ca alternativă la reţeaua centralizată de distribuţie a apei potabile.

Citiți și: Tatăl lui Randi, în CL Pitești: Stopați această înșelătorie!

De asemenea, ADP are în plan şi construirea unor bazine în care să fie înmagazinată apa provenită din aceste izvoare (care acum se scurge înapoi în pământ). Valoarea investiţiilor preconizate în acest sens este de 200.000 de lei, banii provenind de la bugetul local.

Apa astfel înmagazinată va fi folosită în special pentru udarea spaţiilor verzi în perioada de vară, atunci când temperaturile sunt foarte ridicate. În acest fel se vor face şi economii la bugetul local (acum este folosită apă din reţeaua centralizată, care se facturează în funcţie de consum).

Citiți și: Pitești. Nu beți apă de la aceste izvoare! Nu este bună!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3