NOR CURIER 930X122

incendiu

ÎN ARGEŞ, CA LA NEBUNI!

În Argeş, ca la nebuni! Nu degeaba se plâng primarii că nu au bani pentru a se conforma cerinţelor ISU pe linie de securitate la incendii!

Citiți și: Argeș. Panică uriașă! Pompierii au intervenit de urgență!

Doar pentru documentaţie se cer bani grei, darămite pentru modificări structurale (în unele cazuri, inspectorii au solicitat inclusiv mărirea unor trepte de acces cu 10 cm!).

Este cunoscut exemplul parcării supraterane de la Mavrodolu, din centrul Piteştiului, la care modificările impuse de Inspectoratul pentru Situații de Urgență înseamnă cheltuieli de 700.000 de lei!

Citiți și: Incendiu violent, cu victimă, în Argeș. S-a făcut scrum

Un alt exemplu: numai documentaţia pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu pentru Pavilionul 2 al Spitalului de Psihiatrie din Vedea şi întocmirea de RLV-uri şi a scenariului de securitate la incendiu pentru ambele pavilioane costă 36.000 de lei! Sunt bani pe care conducerea Spitalului i-a cerut de la Consiliul Judeţean Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90