Jupiter 930 x 122

cornel ionica

„ARMATĂ” DE „POSTACI” PE FACEBOOK PENTRU IONICĂ

Primarul Piteştiului, Cornel Ionică, evită să mai organizeze conferinţe de presă (detalii, AICI). În schimb, postează periodic pe contul său de socializare de pe Facebook anunţuri despre diverse investiţii sau acţiuni ale instituției pe care o conduce. Mesaje similare sunt postate şi pe pagina de Facebook a Primăriei.

Citiți și: (VIDEO) PRIMARUL, FOC ȘI PARĂ PE ZIARIȘTI. CE ÎL SCOATE DIN MINȚI PE IONICĂ

Firesc, postările determină comentarii pozitive, dar şi negative de la cetățeni.

Ei bine, cum apar comentariile negative, imediat trec la „lucru” şi „postacii” de la Primărie. Comentariile negative sunt grabnic „acoperite” de comentarii pozitive (unele atât de elogioase încât îți întorc stomacul pe dos) sau chiar răutăcioase din partea unor angajaţi ai municipalității, precum Ana Stancu de la Relaţii cu Publicul (foto 1), Carmen Elena Salub (foto 2) – director la Centrul Cultural Pitești, Mirela Tafarangă (foto 3) – angajată la SPEP (Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești), Valentina Neagu (foto 4) – director și Steluţa Petre – inspector serviciu tehnic în Primărie.

Citiți și: STRADĂ DIN PITEȘTI, ÎNCHISĂ

Unele comentarii sunt postate în timp ce persoanele respective se află la serviciu, în intervalul orar 8-16. Ne întrebăm și întrebăm: doamnele sunt plătite din banul public pentru a-și apăra pe Facebook șeful de oamenii „răi”?

Nu am avea nimic împotrivă dacă de fiecare dată „postacii” ar veni cu comentarii exclusiv în slujba oamenilor, cu explicații și lămuriri formulate pe un ton politicos, obligatoriu în comunicarea cu cetățeanul. Nu uitați, doamnelor și domnilor de la Primărie: sunteți în slujba cetățenilor, nu împotriva lor! Respectați cetățeanul! Dacă nu sunteți în stare, vă repetăm ceea ce v-am mai recomandat: părăsiți de urgență funcțiile publice!

Vă reamintim că angajați ai administrației locale piteștene se rățoiesc la cetățeni, îi ceartă, îi iau peste picior. Subiectul pe larg, AICI. (Sursă foto: Facebook)

Posada 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066