EcoMoto 930×122

cornel ionica

„ARMATĂ” DE „POSTACI” PE FACEBOOK PENTRU IONICĂ

Primarul Piteştiului, Cornel Ionică, evită să mai organizeze conferinţe de presă (detalii, AICI). În schimb, postează periodic pe contul său de socializare de pe Facebook anunţuri despre diverse investiţii sau acţiuni ale instituției pe care o conduce. Mesaje similare sunt postate şi pe pagina de Facebook a Primăriei.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Firesc, postările determină comentarii pozitive, dar şi negative de la cetățeni.

Ei bine, cum apar comentariile negative, imediat trec la „lucru” şi „postacii” de la Primărie. Comentariile negative sunt grabnic „acoperite” de comentarii pozitive (unele atât de elogioase încât îți întorc stomacul pe dos) sau chiar răutăcioase din partea unor angajaţi ai municipalității, precum Ana Stancu de la Relaţii cu Publicul (foto 1), Carmen Elena Salub (foto 2) – director la Centrul Cultural Pitești, Mirela Tafarangă (foto 3) – angajată la SPEP (Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești), Valentina Neagu (foto 4) – director și Steluţa Petre – inspector serviciu tehnic în Primărie.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Unele comentarii sunt postate în timp ce persoanele respective se află la serviciu, în intervalul orar 8-16. Ne întrebăm și întrebăm: doamnele sunt plătite din banul public pentru a-și apăra pe Facebook șeful de oamenii „răi”?

Nu am avea nimic împotrivă dacă de fiecare dată „postacii” ar veni cu comentarii exclusiv în slujba oamenilor, cu explicații și lămuriri formulate pe un ton politicos, obligatoriu în comunicarea cu cetățeanul. Nu uitați, doamnelor și domnilor de la Primărie: sunteți în slujba cetățenilor, nu împotriva lor! Respectați cetățeanul! Dacă nu sunteți în stare, vă repetăm ceea ce v-am mai recomandat: părăsiți de urgență funcțiile publice!

Vă reamintim că angajați ai administrației locale piteștene se rățoiesc la cetățeni, îi ceartă, îi iau peste picior. Subiectul pe larg, AICI. (Sursă foto: Facebook)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90