Donaris 930 x 122

conferinţe

PRIMĂRIA PITEȘTI ȘI CJ ARGEȘ FUG DE ÎNTREBĂRILE INCOMODE

Primăria Pitești și CJ Argeș fug de întrebările incomode.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Probabil de teama unor întrebări incomode, conducerea Primăriei Piteşti, reprezentată de Cornel Ionică (foto1), a decis să renunţe la organizarea săptămânală a conferinţelor de presă. Ultima conferință de presă a avut loc în luna august a acestui an, conferință de presă extraordinară cu privire la transportul public în comun din Pitești, penultima prin aprilie. În ultima vreme însă, nimic! Reamintim, acum multe, multe luni și inclusiv pe vremea fostului primar Pendiuc, conferințele aveau loc săptămânal.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Astfel, cetăţenii sunt privaţi la dreptul de informare dintr-o sursă directă şi nu pot afla răspunsuri nici la unele întrebări importante. Ei trebuie să se mulţumească doar cu postările de pe site-ul Primăriei şi de pe pagina de Facebook a instituţiei, de parcă toată lumea are acces la aceste instrumente sau stă numai online.

Domnule primar Ionică, nu credeți că piteștenii care v-au votat și nu numai, merită mai multă transparență? Ne întrebăm și noi…

Păgubosul obicei a fost împrumutat şi de alte instituţii, începând cu Consiliul Judeţean Argeş, condus impetous de domnul doctor Dan Manu (foto2), şi terminând cu Prefectura Argeş, reprezentată de Emilian Dragnea (foto3), care, de asemenea, organizează conferinţe de presă din joi în Paşti.

Cum unele instituţii media sunt aservite, acestea preiau ca pe găluşte tot ce comunică instituţiile respective, iar problemele cu adevărat importante pentru comunităţi sunt ascunse sub preş!

Curaj, domnilor care conduceți acest județ!

Nu uitați că aveți funcții publice și sunteți puși sau votați pentru binele oamenilor! Sau nu?

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA