930 x122 grota rece

bazin

Au fost demarate procedurile pentru construirea unui nou bazin de înot în Piteşti

După cum se știe, Bazinul Olimpic din Pitești a intrat în reabilitare, așa că este închis de ceva vreme (detalii, AICI).

Citiți și: Doliu în Pitești! Un cunoscut director a murit!

Pentru a asigura, totuși, un cadru de desfășurare a numeroaselor cursuri de înot care aveau loc la Bazinul Olimpic, anul trecut a apărut ideea construirii în zona bazei de agrement din Tudor Vladimirescu, a unui bazin didactic de înot (similar celui de la Mioveni).

Iată că, în proiectul de buget pentru anul în curs, Primăria a inclus pe lista de investiții și acest obiectiv. Totuși, deocamdată se alocă suma de 45.000 de lei pentru proiectarea bazinului didactic. Procedurile fiind greoaie, este greu de crezut că și lucrările vor demara prea curând, așa că, cel mai probabil, nu va fi mare diferență între momentele de deschidere a acestui bazin și de repunere în funcțiune a Bazinului Olimpic.

Citiți și: Pitești. Șofer reținut după ce a făcut un accident grav și a fugit

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3