930 x122 grota rece

mioveni

AVERTISMENT! PRIMĂRIA MIOVENI DĂ MILITĂRIA JOS DIN POD

Conducerea Primăriei Mioveni informează contribuabilii din oraș care au acumulat datorii mari prin neplata impozitelor și a taxelor locale anuale că în timp ce administrația este concentrată pe rezolvarea cererii tot mai acute de locuri de parcare, un procent însemnat dintre persoanele fizice care au autoturisme figurează cu impozitul auto neachitat, unii chiar de câțiva ani!

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

O altă categorie de datornici sunt persoanele care au de plătit o serie de amenzi, majoritatea primite de la Poliție și în special pe domeniul rutier. Aceste amenzi reprezintă creanțe la bugetul Primăriei și trebuie recuperate.

În condițiile date, Primăria Mioveni le adresează un avertisment public tuturor celor care au astfel de datorii.

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

“În acest context, în momentul aprobării regulamentului de atribuire a locurilor de parcare, cetățenii care prezintă datorii la bugetul Primăriei Mioveni prin neplata impozitului auto, pentru imobil sau pentru teren sau care au amenzi neachitate nu vor putea beneficia de această hotărâre decât după ce vor face dovada stingerii tuturor creanțelor!”, avertizează Primăria Mioveni.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3