930×122 CAPRA 5

apa

BĂBANA: STAȚIE NOUĂ DE TRATARE ȘI ALIMENTARE CU APĂ

În comuna Băbana a fost pusă astăzi în funcțiune noua stație de tratare și alimentare cu apă. Investiția, începută în anul 2015, s-a ridicat la 288.430 de lei, dintre care 80.000 de lei fonduri de la Consiliul Județean Argeș.

Citiți și: Exclusiv! Nenorocire lângă Pitești! A murit

În fapt, aici s-a forat un puț al cărui debit acoperă necesarul de apă potabilă pentru un sfert din comună, respectiv 350 de familii.

La eveniment au participat și președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, și vicepreședintele Ion Mînzînă. Reprezentanții administrației locale, prin vocea primarului Bebe Ivan, și județene au punctat faptul că în Băbana este necesară construirea unei a doua stații de tratare și alimentare cu apă, investiție care ar rezolva în totalitate problema apei potabile în comună.

Citiți și: Prețuri de infarct! Cât costă o pâine și o apă plată la un market, pe litoral

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3