EcoMoto 930×122

canal

BANI PENTRU CANALUL PLUVIAL DIN CRAIOVEI

Una dintre cele mai importante investiţii de infrastructură din Piteşti care au fost începute anul trecut şi care vor fi finalizate în acest an este cea privind amenajarea canalului pluvial din zona Craiovei.

Citiți și: Pitești. Accident grav în Craiovei! Două mașini praf!

Canalul – care se întinde de la Târgul Săptămânal spre Prundu – reprezenta o sursă permanentă de disconfort pentru cetăţenii din zonă, în special din cauza mirosurilor emanate, dar şi a aspectului care lăsa de dorit. Primăria a demarat o investiţie care constă în acoperirea (casetarea) canalului, amenajarea pe acesta de locuri de parcare şi a unui parc aproape de noul sediu al CEZ.

Investiţia în acest an se ridică la suma de 1.530.000 de lei, bani de la bugetul local. Lucrările vor fi gata până la finalul anului.

Citiți și: Om mort într-un parc din Pitești. Ce spune Poliția

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • privitoru spune:

    Ideea este buna si demna de salutat, dar pentru a fi o investitie pe termen lung ar trebui asfaltate si strazile din varful pantei: Valentineanu, Gr. Alexandrescu, M. Demetrescu, M. Radulescu, Bolintineanu, Hasdeu…altfel tot noroiul si aluviunile vor cobora in canal si in 2018 va fi ca si ca acum

  • Anonim spune:

    Articolul contine date incorecte si incomplete!Nu ma mira daca ele sunt puse la dispozitie de catre Primarie.
    1.Denumirea este incorecta!Nu este vorba doar despre un canal pluvial.Acest canal preia pe langa apele pluviale si paraul Turcesti.
    2.Canalul cu pricina nu inseamna numai zona dintre Targul Saptamanal si Prundu,desi corect ar fi spus dintre podul din zona sensulul giratoriu si Prundu.Canalul inseamna si zona dintre acest pod si Turcesti.Si pentru cetatenii ce locuiesc in aceasta zona exista acelasi disconfort,poate chiar mai mare.Sigur ca in aceasta zona nu exista o cladire ce adaposteste sediul CEZ si este detinuta de un „simplu cetatean”.Sigur in acesta zona nu urmeaza sa se ridice un imobil cu piscina la etaj de catre un alt „cetatean simplu”.
    Iar daca in zona dintre pod si Turcesti exista probleme de natura cadastrala(suprapunere proprietati private cu proiectul deja executat) asa cum sustine Primaria, le solicitam sa se implice activ in contactarea respectivilor proprietari pentru a debloca situatia.Daca in zona la care face referire articolul de mai sus s-a putut,sigur se va putea si in zona in care din pacate nu locuiesc „cetateni simpli”.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3