930 x122 grota rece

craiovei

Om mort într-un parc din Pitești. Ce spune Poliția

Om mort într-un parc din Pitești. Ce spune Poliția

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Update 24 noiembrie, ora 09.07

Poliția Argeș transmite, oficial:

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

,,În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la faptul că într-un parc din municipiul Pitești a fost găsită o persoană decedată, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

În seara zilei de 23 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că într-un parc din municipiul Pitești a fost găsit trupul neînsuflețit al unei persoane.

Persoana în cauză a fost declarată decedată, ulterior stabilindu-se că aceasta este un bărbat de 54 de ani, din Pitești.

La fața locului au intervenit polițiștii Secției 4 Poliție Pitești, pentru primele verificări, ulterior cercetările fiind preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea unității de Parchet competente.

Om mort într-un parc din Pitești. Ce spune Poliția

Din primele verificări nu au rezultat suspiciuni.

Cauza decesului urmează să fie stabilită prin efectuarea autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei.”

Știre inițială 23 noiembrie, 09.06: Descoperire șocantă într-un parc din Pitești, acum!

O descoperire șocantă a avut loc în această seară în cartierul piteștean Craiovei.

O persoană ar fi fost găsită decedată în zona Parcului Tineretului.

La fața locului au ajuns și oamenii legii.

Deocamdată nu se cunosc informații despre identitatea victimei sau cauza morții.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3