New Profesional Consult 930 x 122

bârla

BÂRLA: PRIMUL CONTRACT DE CADASTRARE GRATUITĂ, LA FINAL

Primul contract de cadastrare gratuită în comuna Bârla e aproape de finalizare.

Citiți și: Anunț important! Se întâmplă în această localitate din județ

„Primăria lucrează la următorul contract gratuit de 2500 imobile, existând de asemenea și un alt contract de cadastrare în intravilan (mixt), pe zona Urluieni-Brabeți-Zuvelcați-Afrimești, de 800 de imobile, ce se află aproape de finalizare”, anunță primarul Gheorghe Voicu.

La începutul acestei săptămâni, la Căminul Cultural Bârla au fost afișate pentru consultare publică documentele tehnice ce stau la baza cadastrării a 2500 de imobile (click pe foto).

„Acestea se află în consultare publică până la data de 05.11.2020. Rog cetățenii ce dețin teren în sectoarele marcate, conform hărții atașate, să consulte publicația pentru a se asigura că proprietatea lor nu a fost omisă”, mai spune primarul  Gheorghe Voicu (foto).

Citiți și: Argeș. Sute de hectare de teren, afectate de secetă
În fiecare zi de joi, un reprezentant al OCPI Argeș va fi prezent la Căminul Cultural Bârla, pentru soluționarea eventualelor probleme.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90