930 x122 grota rece

asociatii

BLOCURILE DE TOP DIN PITEȘTI – LISTA ASOCIAȚIILOR CÂȘTIGĂTOARE

Comisia de specialitate a Primăriei a stabilit asociațiile câștigătoare ale concursului „Cea mai bine gospodărită asociaţie de proprietari” din Pitești, ediția 2016.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Premiul pe întreg municipiul (de 2.500 de lei) îi revine asociaţiei „Vlaicu Vodă” de la blocul D16 din cartierul Exerciţiu. Preşedinte al asociaţiei este Florin Răileanu, iar administrator, Viorel Tinculescu.

Pe cartiere, asociațiile câștigătoare (premiu de câte 1.500 de lei) sunt următoarele: Găvana – asociaţia „Condor” de la blocul B22, scările A şi B; Trivale – asociaţia „Trivale P1” de la blocul P1; Exerciţiu – asociaţia „Exerciţiu D24” de la blocul D24; Craiovei – asociaţia „Dorobanţilor” de la blocul 49; Războieni – asociaţia „594 Nova” de la blocul P3; Popa Şapcă – asociaţia „Propriety” de la blocul D29; Tudor Vladimirescu – asociaţia „Poiana PR” de la blocul P30, scara A; Centru şi Calea Bucureşti – asociaţia „Hamangiu” de la blocul D5A, scara A; Nord şi Eremia Grigorescu – asociaţia „Făgăraş Nord” de la blocurile D2 şi D3.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Premiile vor fi decernate mâine, de la ora 17, la Primărie.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3