NOR CURIER 930X122

bradu

BRADU: LICITAȚII PENTRU ALTE CINCI IMPORTANTE LUCRĂRI DE INFRASTRUCTURĂ

S-a muncit întens în ultimele luni la proiectele de infrastructură ale comunei Bradu chiar dacă a fost pandemie.

Citiți și: Bradu. Anunț important despre creșă

Au început lucrările la creșa din satul Geamăna și la trotuarele pe strada Serelor, au fost finalizate lucrările de amenajare a trotuarelor pe strada Principală (de la pasarelă, la fosta moară) și a celor de pe strada Tăbăcăriei, au demarat cele de introducere a canalizării pluviale pe strada Principală (de la pasarelă până la Aleea Neajlov), lucrări ce vor fi urmate de amenajarea trotuarelor și s-a lucrat la reabilitarea prin reparații a covorului asfaltic pe străzile: Gemenii, Cimitirului, Chitop, Valea Geamăna, Intrarea Alunului, Alunului, Castanului, Primăverii, Teilor, Târgului, Pinului, Mușcatelor, Inv. Sabin Iliescu, Inv. Maria Tudora.

De asemenea, au demarat lucrările de extindere a rețelei de gaze pe cele 14 străzi aprobate în anul 2019. Lucrările au început pe strada Liliacului și vor continua pe străzile Salcâmilor, Valea Geamăna, Afinului. Introducerea rețelei de apă și canalizare pe strada Castanului, lucrările de ridicare la cotă a căminelor de canalizare menajeră pe străzile Cornului, Buna Vestire, Cimitirului și cele de amenajare a canalului din parcul de pe strada Gării, pentru a preveni inundarea zonei, sunt alte câteva dintre obiectivele unde s-a muncit în acest interval (amămunte, AICI).

Citiți și: Argeș. Ce se întâmplă cu o șosea majoră care străbate șase localități!

Asfaltarea pe strada Primăverii 2 va fi și ea efectuată în această vară.

Mai mult, se află în procedură de licitație alte cinci lucrări importante pe câteva străzi ale comunei.

Este vorba de strada Primăverii 5 – asfaltare și amenajarea unei parcări între aceasta si strada Primăverii; strada Fragilor – extindere canalizare menajeră; canalizare pluvială de la Târgul Săptămânal, până la Valea Geamăna, pe partea stângă; introducere canalizare pluvială și amenajare trotuare pe strada Gemenii până la strada Nucului; introducere canalizare pluvială și amenajare trotuare pe strada Principală – de la strada Preot Gh. Ionescu până la fostul CAP”, explică primarul comunei Bradu, Dan Stroe.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90