Donaris 930 x 122

bradu

BRADU: LUCRĂRI ÎN DERULARE. SE ANUNȚĂ O NOUĂ LICITAȚIE

În comuna Bradu, lucrările edilitare au continuat în același ritm și după alegeri. Se lucrează intens pe mai multe fronturi.

Citiți și: „Investim pentru siguranța traficului rutier din Argeș”

„Am continuat lucrările pe care le aveam pe strada  Primăverii 5, cu amenajarea unei parcări și a și tot ceea ce presupune intervenția de acolo. Pe strada Principală se lucrează în continuare la canalizarea pluvială, la așezarea căminelor. Am obținut toate avizele și avem și firma care a câștigat licitația – partea de canalizare pluvială, de la târg, până la Valea Geamăna. Urmează să scoatem la licitație și partea de trotuar, de la pasarelă, până la Valea Geamăna, pe partea cu unitatea militară. Știu cât de importantă este siguranța pietonilor, mai ales de când circulația pe raza comunei noastre s-a intensificat. Până la jumătatea anului viitor vom avea trotuar de la un capăt la celălalt al comunei, pe partea dreaptă de mers spre Pitești, după care vor demara lucrările pe partea opusă”, a precizat, pentru ePitesti.ro, primarul reconfirmat în funcție de brădeni, Dan Stroe (foto).

Toate acestea se desfășoară în paralel cu extinderea rețelei de apă și canalizare.

Citiți și: Panică mare într-o gospodărie din județ!

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3