930X122 MAIA

bradu

BRADU: SE BETONEAZĂ MALURILE LACULUI PODEANCA

Pentru că vremea a permis, în ultimele săptămâni s-a lucrat intens pentru finalizarea unor lucrări demarate în comuna Bradu. Printre ele, și un așteptat proiect de asfaltare.

Citiți și: Talent și pasiune la primul turneu de minivolei de la Bradu!

„Am terminat de asfaltat strada Primăverii 5, cu parcarea care este amenajată peste canalul colector al apelor pluviale din spatele Târgului săptămânal. Am făcut marcajele… În momentul de față se lucrează la amenajarea zidurilor, malurilor betonate la lacul de la Podeanca (zona Parpaliță)”, precizează, pentru ePitești.ro, Dan Stroe, primarul comunei Bradu.

Lacul din zona Parpaliță – continuarea lucrărilor de amenajare cu maluri betonate (plus trotuare și loc de joacă) este unul dintre obiectivele prevăzute în bugetul local care au stârnit un mare interes în localitatea încă din faza dezbaterii publice a proiectului.

Citiți și: Alături din oamenii din Bradu

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3