930 x122 grota rece

bradu

BRADU: SE LUCREAZĂ LA INTRODUCEREA CANALIZĂRII PLUVUALE PE STRADA PRINCIPALĂ. CE ALTE LUCRĂRI SUNT ÎN CURS DE EXECUTARE

În comuna Bradu au început, săptămâna aceasta, lucrările de introducere a canalizării pluviale și de amenajare a trotuarelor pe strada Principală – din zona  Preot Gheorghe Ionescu, până la fostul CAP.
Și pe porțiunea Târg – fosta moară va fi derulat același tip de lucrări.
„Știu cât de importantă este siguranța pietonilor, mai ales de când circulația pe raza comunei noastre s-a intensificat. Până la jumătatea anului viitor vom avea trotuar de la un capăt la celălalt al comunei pe partea dreaptă de mers spre Pitești, după care vor demara lucrările pe partea opusă”, spune primarul comunei Bradu, Dan Stroe.
 Tot în aceste zile se lucrează și la proiectul de amenajare hidrotehnică a cursului de apă Gemenița.
 De asemenea, a fost semnat contractul pentru asfaltarea Străzi Primăverii 5.
„Acolo are loc și amenajarea unei parcări peste canalul de scurgere a apelor ce vin din partea de sud a Târgului săptămânal”, precizează, pentru ePitești.ro, Dan Stroe, primarul comunei Bradu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3