EcoMoto 930×122

bradu

BRADU: TABLETE CU INTERNET INCLUS PENTRU ELEVII CLASELOR I – VIII

În contextul epidemiei de coronavirus, având în vedere măsurile de distanțare socială impuse prin ordonanțele militare, dar și decizia autorităților de a menține școlile închise până în luna septembrie, cursurile urmând să se desfășoare doar online, primarul comunei Bradu a decis să inițieze un proiect de sprijinire a elevilor din ciclul primar și gimnazial.

Citiți și: Se oprește apa! Aceste persoane vor fi afectate

„Proiectul vizează alocarea de bani școlilor din comuna Bradu, în vederea achiziționării de tablete cu serviciul de internet inclus pentru elevii claselor I – VIII.

Având caracter de urgență, proiectul de hotărâre va fi propus prin suplimentarea ordinii de zi a ședinței ordinare de joi a Consiliului Local Bradu”, anunță edilul-șef al comunei, Dănuț Stroe.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Tabletele vor servi ca instrument didactic, putând fi folosite atât în această perioadă, cât și după redeschiderea școlilor.

(Foto principal: descriptiv. Sursa: Cotidianul)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3