SMART KIDS 930X122

apa

Bradu: Veste mare pentru credincioşi

Veste mare pentru credincioşi. De sărbătoarea Izvorului Tămăduirii se va sfinţi apa la fântâna de la Ilma, din satul Bradu de Sus, com. Bradu.

Citiți și: Tatăl lui Randi, în CL Pitești: Stopați această înșelătorie!

După ce lucrarea de forare a unui puţ de mare adâncime pentru furnizarea apei potabile în zona lacului Ilma a fost realizată încă din toamna anului trecut, în zonă vor continua și alte lucrări importante.

„În momentul de față, puțul este funcțional, lumea poate să își ia apă fără nicio problemă. Buletinul de analize este fără probleme. Va urma amenajarea zonei. Până la Izvorul Tămădurii vrem să facem trotuarul de jur împrejur și să asfaltăm strada Lacului”, a precizat primarul Dan Stroe.

Citiți și: „Abonații” celui mai vechi izvor din Pitești. Cine sunt aceștia

 

 

Administraţia locală dorește amenajarea trotuarului, precum și asfaltarea străzii Lacului.

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Argeș, instituția care asigură supravegherea și controlul monitorizării calității apei potabile, a stabilit că apa din fântânile din Bradu este conformă cerințelor de calitate și nu creează riscuri pentru sănătatea publică.

DSP Argeș a emis, astfel, la începutul lunii ianuarie buletinele de analiză microbiologică pentru fântâna din Bradu de Jos și pentru cea din Bradu de Sus. Urmează să fi e emis, în curând, și buletinul de analiză pentru fântâna situată în satul Geamăna.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA