930×122 CAPRA 5

bretea rutiera

Bretea rutieră în Piteşti, cu legătură la Drumul expres Piteşti – Mioveni – Braşov

Drumul expres Pitești – Mioveni – Brașov va avea și o centură de descărcare directă a circulației rutiere în municipiu, anunţă Primăria Piteşti.

Citiți și: E gata! Drum expres, dat în circulație

Deocamdată, este o promisiune a lui Ludovic Orban, aflat săptămâna trecută în vizită la Sala Polivalentă.

Deși inițial nu era prevăzută în proiect, la întâlnirile de lucru, administrația piteșteană afirmă că a solicitat către CNAIR, în mod repetat, pe drumul expres Pitești – Brașov, o descărcare directă a traficului rutier în municipiul reședință.

Citiți și: Veste fabuloasă: Oficial! Când se deschide un nou tronson pe Dex Craiova-Pitești

 

 

„Primarul Cristian Gentea și viceprimarul Gelu Tofan au susținut, timp de mai multe luni, cauza Piteștiului – o descărcare a traficului, încă de la execuția nodului direcțional între cele două drumuri de mare viteză cu strada Depozitelor.

Se va asigura, astfel, printr-o bretea rutieră,  fluidizarea circulației spre zona de nord a Piteștiului, dar și spre fabrica de matrițe Dacia ori spre firmele care deservesc pe orizontală activitatea de fabricare a componentelor auto necesară Uzinelor Dacia. O investiție benefică, ce aduce Piteștiului o recuperare bugetară de aproximativ 5 milioane de euro!

Uzinele Dacia, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, dar și ACAROM au trimis la CNAIR scrisori de susținere a proiectului prezentat de administrația de la Pitești, propunere ce aduce facilități rutiere esențiale în dinamica accentuată de dezvoltare urbană a municipiului.

Proiectul comun al primarului Gentea și al viceprimarului Tofan construit cu banii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere salvează la bugetul Piteștiului 5 milioane de euro!”, a transmis municipalitatea.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90