930×122 CAPRA 5

acte identitate

buletin_vot

CA SĂ POŢI VOTA ÎŢI TREBUIE UN ACT DE IDENTITATE VALABIL. AZI ŞI MÂINE SE LUCREAZĂ LA FOC CONTINUU LA EVIDENŢA PERSOANEI!

Mâine, la ora 7, se deschid secţiile de votare din tot judeţul, atât cele pentru alegerile europarlamentare, cât şi cele pentru alegerea preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Conform legii, dreptul la vot poate fi exercitat doar în baza unui act de identitate valabil, respectiv care să nu aibă perioada de valabilitate depăşită. Cei care vor constata că au buletinele expirate trebuie doar să meargă la Serviciul de Evidenţa Persoanei, care atât astăzi, cât şi mâine are program de lucru prelungit. Astfel, programul pentru astăzi este de la ora 8 la ora 16, iar pentru mâine, în ziua votului, de la ora 8 la ora 21.

La alegerile de mâine nu se va putea vota cu cărţile de alegător, deşi mulţi argeşeni au şi asemenea documente. În judeţ vor fi peste 1.000 de secţii de votare, iar numărul buletinelor de vot tipărite depăşeşte 1.000.000.

Citiți și: Oficial. Gentea a făcut anunțul și începe „lupta”!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3