930×122 CAPRA 5

cadastru

CADASTRARE GRATUITĂ ÎN MIOVENI

Cadastrare gratuită în Mioveni. Astăzi, 27 octombrie, în sala de şedințe a Primăriei orașului Mioveni a avut loc o informare adresată  proprietarilor de terenuri(fermieri) din cartierul Mioveni (zonele ”Valea Bisericii”, „Strâmba”, „Sub Coastă”) legată de cadastrarea gratuită.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Tot astăzi, de la ora 12, la Casa de Cultură Racovița a avut loc și  întâlnirea cu proprietarii de terenuri din  zonele „Șipot”, „Sălciile Roșii”, „Bălți” și „Lilieci”.

La aceste două ședințe au participat primarul Ion Georgescu, funcționari ai  biroului Fond Funciar, consilieri locali, precum și reprezentanți ai Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară  (ANCPI).

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Aceștia au prezentat  informații legate de Programul Național de Cadastru și Carte Funciară 2015-2023 (PNCCF) și au răspuns solicitărilor cetățenilor.

Următoarea întâlnire  cu proprietarii de terenuri din cartierul Mioveni (zonele ”Valea Bisericii”, „Strâmba”, „Sub Coastă), va avea loc , sâmbătă, 10 noiembrie, ora 10.00, în Sala de Consiliu a Primăriei, iar  duminică, 11 noiembrie, proprietarii de terenuri din cartierul Racovița( zonele „Șipot”, „Sălciile Roșii”, „Bălți” și „Lilieci”) sunt așteptați la Casa de Cultură din localitate, de la ora 12.00.

Autoritățile locale speră ca prezența cetățenilor din zonele vizate să fie cât mai mare. Mai multe detalii pe marginea acestui subiect, AICI.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3