Donaris 930 x 122

campanie

CAMPANIE DE SUCCES ÎN MIOVENI

Campanie de succes în Mioveni. Primăria Mioveni se implică în rezolvarea problemei câinilor fără stăpân din oraș nu doar prin capturarea acestora de pe străzi, ci și prin promovarea adopțiilor și a campaniilor de castrări gratuite.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Astăzi se încheie o campanie de sterilizare, acțiune care a fost posibilă cu sprijinul organizaţiei de protecţie a animalelor “Helft Handeln” din Germania și în colaborare cu Federaţia Naţională pentru Protecţia Animalelor (FNPA).

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Pe parcursul campaniei, nu mai puțin de 300 de câini cu sau fără stăpân au fost sterilizați de către medicii veterinari de la cabinetul “Dr. Lăbuş & Miaunel”

“Le mulțumim tuturor celor care au ales să se implice în această campanie și care au înțeles că sterilizarea este un act de umanitate și responsabilitate, singura soluție pentru bunăstarea animalelor și, implicit, a noastră, a oamenilor.”, transmite Primăria orașului Mioveni.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90