930×122 CAPRA 5

ana stancu

CÂT TUPEU! ANA DE LA PRIMĂRIE ÎI IA “LA ȘUTURI” PE PITEȘTENI: “PARCĂ SUNT FĂCUȚI INVERS”

Ana de la Primărie îi ia la șuturi pe piteșteni: “Parcă sunt făcuți invers”. Consilier la Compartimentul Relații Publice din Primăria Pitești, Ana Stancu, purtător de cuvânt al instituției, are din nou o reacție nepotrivită la adresa piteștenilor.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Pe o rețea de socializare, Ana de la Primărie comentează la un articol publicat de noi. Este articolul în care sunt redate criticile cetățenilor revoltați împotriva prostului obicei al Primăriei lui Cornel Ionică de a organiza concerte pe zeci de mii de euro, în timp ce Piteștiul este praf și pulbere (articolul poate fi citit AICI).

“Extraordinar… piteșteni revoltați! Altceva mai știu? Parcă sunt făcuți invers… Dacă era de dat ceva gratis, ia să vezi ce bine era în Pitești! Nu le convine nimic piteștenilor! Bine că se văd numai cei urâți și răi!”, scrie Ana Stancu, de la Compartimentul Relații Publice din Primăria Pitești.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Nu este prima dată când Ana Stancu are astfel de reacții. Mai multe puteți citi AICI. De altfel, fie angajați ai municipalității, de pe conturi personale, fie Primăria, de pe contul său oficial, îi jignesc nu de puține ori pe piteșteni (AICI, subiectul pe larg). Sancțiuni? Niciuna! Zero! Fix cât este respectul Primăriei lui Cornel Ionică pentru piteștenii din banii cărora angajații municipalității își iau salariile.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3