Eurial 930 x 122

alegeri

CÂȚI BANI PRIMEȘTE TIPARG, FIRMA PSD-ISTULUI MARCEL PROCA

După cum v-am informat, Tiparg SA este societatea care tipărește buletinele de vot pentru alegerile locale din Argeș care se vor desfășura pe 5 iunie 2016.

Citiți și: A luat iar foc! Se intervine de urgență într-o gospodărie

Revenim astăzi cu o nouă informație: potrivit Instituției Prefectului, suma de bani pe care o primește Tiparg SA de la stat pentru tipărirea buletinelor de vot este de 183.600 de lei. Conform sursei citate, Tiparg SA a câștigat contractul în dauna societății Prod Com SRL (din Târgu Jiu) pentru că a oferit un preț mai mic.

Firma argeșeană Tiparg SA este controlată de Marcel Proca, fost prefect de Argeș și membru de bază al filialei județene a PSD (foto). De-a lungul timpului Tiparg SA a câștigat mai toate licitaţiile organizate în Argeș pentru tipărirea buletinelor de vot.

Citiți și: S-au emis noi alerte meteo! Fenomenele care lovesc azi țara

Pentru alegerile de pe 5 iunie 2016 Tiparg SA are de tipărit 1.780.500 de buletine (câte 593.500 pentru alegerea primarului, a consilierilor locali și, respectiv, a consilierilor județeni). Până la această oră, precizează Instituția Prefectului, au fost tipărite circa 50% din total.

555 X 222 CAPRA
New Profesional Consult 570×90