EcoMoto 930×122

alegeri

CÂȚI BANI PRIMEȘTE TIPARG, FIRMA PSD-ISTULUI MARCEL PROCA

După cum v-am informat, Tiparg SA este societatea care tipărește buletinele de vot pentru alegerile locale din Argeș care se vor desfășura pe 5 iunie 2016.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Revenim astăzi cu o nouă informație: potrivit Instituției Prefectului, suma de bani pe care o primește Tiparg SA de la stat pentru tipărirea buletinelor de vot este de 183.600 de lei. Conform sursei citate, Tiparg SA a câștigat contractul în dauna societății Prod Com SRL (din Târgu Jiu) pentru că a oferit un preț mai mic.

Firma argeșeană Tiparg SA este controlată de Marcel Proca, fost prefect de Argeș și membru de bază al filialei județene a PSD (foto). De-a lungul timpului Tiparg SA a câștigat mai toate licitaţiile organizate în Argeș pentru tipărirea buletinelor de vot.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Pentru alegerile de pe 5 iunie 2016 Tiparg SA are de tipărit 1.780.500 de buletine (câte 593.500 pentru alegerea primarului, a consilierilor locali și, respectiv, a consilierilor județeni). Până la această oră, precizează Instituția Prefectului, au fost tipărite circa 50% din total.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90