New Profesional Consult 930 x 122

Arges

deszapezire-3

EXCLUSIV! IATĂ FIRMELE CARE VOR DESZĂPEZI DRUMURILE JUDEȚENE DIN ARGEȘ

Regia de Drumuri a judeţului Argeş a finalizat procedura de licitaţie pentru închirierea (în caz de nevoie) a utilajelor de la diverse firme care vor fi folosite pentru acţiunile de deszăpezire din iarna în curs a drumurilor județene.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Cele mai multe lucrări pe districte au fost adjudecate de firma SC Construcţii Drumuri şi Lucrări de Artă SRL din Bucureşti. Aceasta va acţiona în districtele Buzoeşti (împreună cu firma Beto Construct), Curtea de Argeş (cu firmele RMR Argeş şi Comesad Drumuri) şi Piteşti (împreună cu firma Ateea Forest 2005 SRL).

În districtul Căteasca va acţiona Bady Max Evolution SRL, în districtul Hârseşti – firma Beto Construct, iar lucrările de deszăpezire din districtul Câmpulung Muscel vor fi asigurate chiar de Regia Judeţeană de Drumuri.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90