Comdata 930 x 122

gavana

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU LOCUL DE JOACĂ DIN CARTIERUL TĂU

Ce se întâmplă cu locul de joacă din cartierul tău. Administraţia Domeniului Public (ADP) Piteşti va monta echipamente noi la mai multe locuri de joacă.

Citiți și: NOI LOCUINȚE ȘI SPAȚII COMERCIALE ÎN TRIVALE

Curtea de Apel Pitești a dat ieri o sentință prin care a deblocat procedura de achiziție a noilor echipamente. Procedura fusese blocată ca urmare a contestării în justiție a licitației pe care ADP a organizat-o în acest sens încă de anul trecut.

Potrivit directorului ADP Pitești, Mircea Branişte, noile echipamente vor fi montate la locurile de joacă după cum urmează: două seturi în cartierul Trivale (zona Frasinului), un set în Găvana 3, unul în Găvana 2, un altul în parcul de la Finanţele Publice, încă un set în cartierul Ceair (în Expo Parc) şi unul în zona străzii Livezilor, tot din cartierul Ceair.

Citiți și: POLIȚIA LOCALĂ NU SE LASĂ. AMENZI ÎN GĂVANA

Mircea Braniște nu precizează, însă, când mai exact în acest an va fi înlocuit vechiul mobilier la locurile de joacă din zonele amintite. (Foto: noi echipamente la locul de joacă de pe Calea București din zona Școlii nr. 10 „Marin Preda”)

Nisan 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066