EcoMoto 930×122

centre de încasări

CENTRE DE ÎNCASĂRI DIN PITEȘTI, TEMPORAR ÎNCHISE

Centrul de încasări de impozite și taxe locale situat pe strada Bradului (lângă Școala nr. 12) din cartierul piteștean Trivale și ghișeul din incinta Judecătoriei Pitești (de pe bulevardul Eroilor, nr. 5) vor fi închise în perioada 1 iulie – 31 august 2019, potrivit unui anunț făcut de municipalitate.

Citiți și: Anunț de ultimă oră de la Primăria Mioveni! Sunt vizați toți cetățenii

Piteștenii au alternativa plăţii online a impozitelor şi taxelor locale şi a amenzilor contravenţionale, cu cardul bancar, prin internet, fără comision, la adresele www.primariapitesti.ro şi www.ghiseul.ro.

Sistemele sunt disponibile şi funcţionează 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Citiți și: Mioveni. Reduceri pentru toată lumea!

”Taxele judiciare de timbru se pot achita în numerar la sediul Primăriei municipiului Piteşti sau la celelalte centre de încasări a impozitelor şi taxelor locale sau prin virament în contul RO25TREZ04621070203XXXXX, beneficiar Municipiul Piteşti, CIF 4317967, deschis la Trezoreria Municipiului Piteşti. Persoanele fizice pot achita taxele judiciare de timbru şi online”, transmite municipalitatea.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90