New Profesional Consult 930 x 122

Casa Sindicatelor

CJ: CASA SINDICATELOR ȘI-A AMÂNAT SPECTACOLELE

Având în vedere măsurile obligatorii dispuse de autoritățile centrale în ceea ce privește organizarea de manifestări publice sau private pentru limitarea răspândirii coronavirusului, CJ Argeș a luat astăzi o hotărâre la nivel județean.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Astfel, s-a decis, în scop preventiv, ca toate evenimentele organizate de instituțiile de cultură din subordinea Consiliului Județean Argeș să fie suspendate până pe 31 martie 2020, cu posibilă prelungire și după această dată, în funcție de evoluția situației.

De asemenea, în această perioadă vor fi suspendate și cursurile la Școala Populară de Arte și Meserii din Pitești.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

“În urma conferinței de presă de astăzi în care președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a anunțat suspendarea evenimentelor organizate de instituțiile de cultură subordonate, cu scopul de a preveni răspândirea îmbolnăvirilor cu coronavirus, și conducerea Casei de Cultură a Sindicatelor din Pitești a stabilit să amâne spectacolele până la data de 31 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii, în funcție de evoluția situației”, informează Consiliul Județean Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90