NOR CURIER 930X122

dn 73 c

CNAIR a desemnat câştigătorul pentru lotul 2 al DN 73C

CNAIR a desemnat câştigătorul pentru elaborarea documentației de avizare a lucrărilor pe lotul 1 și a Studiului de Fezabilitate pentru lotul 2 pe DN 73C.

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

Cu Sorin Grindeanu ministru al Transporturilor, investițiile în infrastructură sunt tot mai multe și mai importante pentru județul Argeș, afirmă deputatul PSD Simona Bucura-Oprescu, parlamentarul argeșean anunțând că CNAIR a desemnat câstigătorul pentru elaborarea documentației de avizare a lucrărilor pe lotul 1 și a Studiului de Fezabilitate pentru lotul 2 pe DN 73C.

 

Citiți și: Diplomă de excelență pentru un ministru argeșean!

 

„Luni, 14.02.2022, au fost transmise adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractelor, având ca obiect:

1. ELABORARE DOCUMENTAȚIE DE AVIZARE A LUCRĂRILOR DE INTERVENȚII PENTRU “DN 73C, km 44+800 – km 55+000, CURTEA DE ARGEȘ – TIGVENI” (Lot 1)

Ofertantul desemnat câștigător este PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA. Valoarea contractului este 1.881.176,54 Lei fără TVA. Durata este de: 11 luni, de la data de începere a contractului.

2. ELABORARE STUDIU DE FEZABILITATE PENTRU “REABILITARE/ MODERNIZARE DN 73C, km 55+000 – km 68+000, TIGVENI – MUNICIPIUL RÂMNICU VÂLCEA” (Lot 2).

Ofertantul desemnat câștigător este PROIECT-CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA. Valoarea contractului este de 3.686.099,41 Lei fără TVA. Durata este de:14 luni pentru Lotul 2, de la data de începere a contractului.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și, respectiv, după soluționarea tuturor contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.”, transmite deputatul Simona Bucura-Oprescu.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90