930×122 CAPRA 5

Arges

prefectura11

CONSILIUL JUDEŢEAN ŞI-A STABILIT STRATEGIA DE DEZVOLTARE PENTRU 2015

Suntem la final de an, astfel încât administraţiile locale şi judeţene pun la punct planurile pentru 2015.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

În ceea ce priveşte Consiliul Judeţean Argeș, strategia de dezvoltare pentru anul viitor include reabilitarea, modernizarea și extinderea infrastructurii de apă și canalizare și modernizarea unităților de asistență socială și sanitare aflate în rețeaua pe care o administrează. De asemenea, se urmăreşte crearea unui centru regional pentru situații de urgență în Sud Muntenia, precum și continuarea proiectelor de sprijinire a tinerilor şi elevilor prin programele „Primul ghiozdan” și „Cornul şi laptele”, dar și prin acordarea de burse sociale și realizarea de proiecte de reconversie profesională şi de schimburi educaţionale şi interculturale. În plus, în anul 2015 se va pune accent pe promovarea şi dezvoltarea turismului, prin reabilitarea obiectivelor de interes turistic şi prin asigurarea instrastructurii turistice.

Pe de altă parte, Consiliul Judeţean Argeş a încheiat parteneriate cu judeţele învecinate în vederea accesării de fonduri europene în exerciţiul financiar 2014- 2020. În acest sens au fost deja demarate proiecte de îmbunătăţire a infrastructurii rutiere de importanţă regională şi locală cu judeţele Dâmboviţa, Teleorman şi Giurgiu.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3