930×122 CAPRA 5

Arges

CONSILIUL JUDEŢEAN ARGEŞ POATE PIERDE 6.000.000 DE EURO!

Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a anunţat astăzi că face demersuri pentru ca proiectul staţiunii de schi de la Molivişu să fie finanţat cu bani de la Guvern. Asta în condițiile în care finanţarea de la Uniunea Europeană este ca și pierdută având în vedere că lucrările nu s-au încheiat la termenul asumat, adică 31 decembrie 2015.

Citiți și: Sancțiuni fără precedent! Până la 7 ani de închisoare și amendă de 150.000 lei!

Astfel, Consiliul Judeţean este pe cale să piardă o finanţare de 6.000.000 de euro de la UE, la care se adaugă 400.000 de euro pe care trebuie să îi returneze Uniunii Europene în contul lucrărilor deja făcute, dar nefinalizate.

„Adevărul este că licitaţia a fost adjudecată la 70% din valoarea reală de execuţie, iar constructorul nu a avut finanţare. Mai sunt de turnat 8 fundaţii pentru instalaţia de transport pe cablu pentru pârtia de schi, iar acum încercăm să împărţim proiectul pe etape, adică să se facă mai întâi pârtia, apoi drumul de acces, apoi alimentarea cu apă, canalizarea… Noi încă sperăm ca proiectul să fie finanţat cu bani europeni, dar trebuiue să fim pregătiţi pentru orice. Săptămâna viitoare vom avea o discuţie decisivă privind entitatea care va coordona de acum înainte proiectul.”, a spus Tecău.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90