New Profesional Consult 930 x 122

parcul trivale

Consiliul Local Pitești și-a pus piedică singur în încercarea de a extinde și moderniza Parcul Trivale

Consiliul Local Pitești și-a pus piedică singur în încercarea de a extinde și moderniza Parcul Trivale.

Citiți și: Alarmant, în Parcul Trivale! Haită de câini printre oameni!

Gelu Tofan, viceprimar al municipiului Pitești, ne-a declarat că a fost în Pădurea Trivale pentru care există un proiect de extindere a Parcului cu același nume.

Citiți și: (VIDEO) VULPE, LA PLIMBARE, ÎN PARCUL TRIVALE

Acesta a declarat că a fost însoțit și de alți colegi consilieri din Primărie, dar și de reprezentanți ai Direcției Silvice Pitești.

Dorim să extindem Parcul Trivale, dar se pare că singuri ne-am pus piedică atunci când am depus la București documentația pentru transformarea pădurii în rezervație naturală. Iar acea documentație zace undeva printr-un sertar! Dacă apucă să apară hotărâre de Guvern în acest sens, nu mai putem bate un cui în Pădurea Trivale!

Nici măcar nu vrem să facem construcții în pădure, ci doar să amenajăm piste de biciclete off-road, de exemplu, numai lucruri naturale.

Azi hotărâm dacă depunem la ADR Sud Muntenia proiectul pe fonduri europene pentru amenajarea parcului.

Și o să fie o propunere excepțională – cu amenajarea firului de apă, cu poduri, cu cascade, aleile vor fi pavate cu piatră cubică, vor fi băncuțe, iluminat public, wi-fi, vor fi locuri de joacă pentru copii, spații pentru paint-ball etc. E păcat să ratăm un proiect de milioane de euro pentru că ne-am blocat cu rezervația naturală!”, ne-a declarat Gelu Tofan.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Rodica spune:

    Domnule vice cu probleme penale, rezervatia este mai buna decat ce propuneti voi capete patrate din Consiliul Primariei. Nu voi ati propus rezervatia naturala ci a fost propusa acum zece ani de fostul prefect Davidescu. Atunci s-a facut si documentatia care spune ca in Padurea Trivale sunt specii ce trebuiesc protejate. Proiectul a fost aprobat de catre Academia Romana, voi astia micii din consiliu nu aveti ce face. In felul acesta va fi protejata si padurea privata care este amenintata cel mai mult de defrisare pentru a face loc vilelor.

  • alo spune:

    lasati parcul rezervatie naturala, imbecililor

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3