EcoMoto 930×122

cornel ionica

CONSTRUIREA UNUI BLOC NAȘTE CONTROVERSE. SE AUDE, DOMNULE IONICĂ?

Construirea unui bloc în Găvana naște controverse. Domnule primar Ionică, se aude, se vede? Am relatat spre finalul anului trecut că planul de construire a unui bloc în cartierul Găvana a provocat furie în rândul piteștenilor care au locuinţe în zonă şi care se opun proiectului, proiect care ridică semne de întrebare (detalii, AICI).

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Blocul ar urma să fie ridicat pe strada Mircea Eliade (varianta Găvana) şi este investiţia unui cunoscut notar din Pitești. Deja unii locatari din zonă au făcut opoziţie (foto 2 și 3) la proiect, depunând în acest sens documentele necesare la Primărie.

Ceilalţi locatari, însă, nu au primit, așa cum au fost informaţi inițial, o înștiințare (la care ar trebui să răspundă dacă au obiecţii și, dacă da, care sunt acestea). Termenul ar fi de 30 de zile, conform legii. Locatarii reclamă că zilele respective s-au scurs, dar că ei nu au primit încă nimic.

Citiți și: Exclusiv. Durdui revine! Milionarul își încearcă norocul cu o nouă afacere în oraș

Readucem, cu acest prilej, în atenţia Primăriei Pitești și a primarului Cornel Ionică unele întrebări la care locatarii din zonă aşteaptă în continuare un răspuns:

1.Cum se poate ridica o construcţie cu 4 sau 5 etaje pe un fost deal care a fost umplut cu pământ?

2.Din spusele locatarilor din zonă, în subteran există canale pluviale. Cum se va realiza fundaţia? Se vor dezafecta aceste canale?

3.Planul Urbanistic al Zonei ce prevede? Se poate construi un bloc între case? Dacă da, ce regim de înălţime poate avea noua construcţie (casele din zonă au cel mult 2 etaje)?

4.Unde va fi viitoarea parcare a blocului?

5.Pe unde ar intra maşinile de pompieri şi ambulanțele dacă va fi nevoie de intervenţia acestora?

6.Cum va fi protejată intimitatea vecinilor?

7.Să întelegem că Primăria Pitești, condusă de Cornel Ionică, nu ține cont de nimeni și de nimic atunci când autorizează construirea de blocuri?

Așteptăm în continuare POZIȚIA OFICIALĂ a Primăriei Pitești și a primarului Cornel Ionică referitoare la acest subiect.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90