930 x122 grota rece

consiliul judetean

CONTRACTE ÎNTRE INSTITUȚII PUBLICE LA PALATUL ADMINISTRATIV

Contracte între instituții publice la Palatul Administrativ. Prefectura Argeş va achita până la finalul acestui an aproape 73.000 de lei pentru două societăţi comerciale ale Consiliului Judeţean (CJ) Argeş.

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

Pe de-o parte, este vorba despre un contract de 31.594 de lei, cu tot cu TVA, pentru servicii de pază şi monitorizare a sistemelor de alarmare ale instituţiei condusă de Emilian Dragnea. Serviciile sunt prestate de SC Jud Pază şi Ordine AG SRL.

Pe de altă parte, Prefectura a încheiat şi un contract cu o valoare de 41.066 de lei, cu tot cu TVA, cu Regia de Administrare a Domeniului Public și Privat al Judeţului Argeş. Banii sunt pentru servicii de verificare, întreţinere şi reparaţii la instalaţiile sanitare, tâmplăria şi zidăria din spațiile folosite de Prefectură.

Citiți și: Sală de sport nouă pentru copiii unei comune din Argeș

Clădirea în care funcţionează atât Prefectura Argeş, cât și CJ (Palatul Administrativ din Pitești) se află în administrarea Consiliului Judeţean.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90