930×122 CAPRA 5

consiliul judetean

CONTRACTE PRELUNGITE LA CONSILIUL JUDEŢEAN

Consiliul Judeţean Argeş a luat decizia de a prelungi cu încă un an o serie de contracte prin care a pus la dispoziţia unor instituţii și sindicate spaţii în Palatul Administrativ din Piaţa „Vasile Milea” din centrul Piteștiului.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Prelungirea era obligatorie, deoarece contractele vor expira luna viitoare.

Spații în clădirea deținută de Consiliul Județean ocupă Asociația pentru Dezvoltare Intracomunitară (ADI) Servsal Argeş, Crucea Roşie Argeş, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS), Structura Teritorială pentru Probleme Speciale, Salvamont Argeş, Agenția pentru Dezvoltare Regională (ADR) Sud Muntenia, Direcţia Judeţeană de Statistică, Agentia Naţională pentru Locuinţe (ANL), Autoritatea Electorală Permanentă,

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Cartel Alfa Filiala Argeş, Blocul Naţional Sindical, Agenţia Domeniilor Statului, Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP), Direcţia Judeţeană pentru Cultură şi Culte, Patrimoniul Cultural Naţional Argeş, Agerpres, Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane Piteşti și Asociaţia Revoluţionară Club 22 CC Bucureşti.

Toate acestea nu achită chirie, Consiliul Județean punându-le la dispoziție spațiile cu titlu gratuit. În schimb, trebuie să plătească facturile la utilităţi (curent electric, gaze, apă, căldură, telefonie etc.).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90