NOR CURIER 930X122

Arges

CONTRACTELE PENTRU DESZĂPEZIRE AU FOST SEMNATE

Alina Nicolau, director în Direcţia de Drumuri şi Poduri Argeş, a anunțat astăzi că au fost organizate licitaţiile şi că s-au încheiat contractele pentru cumpărarea de sare şi nisip necesare acţiunilor de deszăpezire în această iarnă pe drumurile judeţene.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Contractul pentru sare este în valoare de 519.000 de lei, iar cantitatea de 2.300 de tone va fi livrată de firma Ginar SRL din Târgu Jiu. Valoarea contractului pentru nisip se ridică la 543.000 de lei, firma Dragon din Argeş urmând să furnizeze cantitatea de 17.600 de tone.

Pe 4 decembrie a avut loc şi o licitaţie pentru asigurarea necesarului de utilaje şi maşini pentru deszăpezire, iar contractele vor fi încheiate în perioada următoare.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

În ceea ce priveşte parazăpezile, acestea au fost montate în proporţie de 80% în sudul judeţului, acolo unde are loc fenomenul de viscolire (în special în zonele Bradu, Oarja, Teiu, Ştefan cel Mare, Buta şi Mîrghia), potrivit sursei citate.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3