New Profesional Consult 930 x 122

strada jan constantinescu

    Pitești: Copiii de pe stradă se tem că nici anul acesta nu vine Moş Crăciun din cauza nămolului

    Strada Jan Constantinescu din Piteşti este iarna aceasta, ca şi anul trecut, sub noroaie. O mai veche problemă a Primăriei se dispută în instanţă cu omul de afaceri Iancu Ţârcomnicu, acesta având acte de proprietate pe un teren care include şi o porţiune din stradă.

    Din această cauză, Primăria nu se poate ocupa de asfaltare şi iată cum arată drumul.

    Oamenii care locuisc în zonă au ajuns la capătul răbdării.

    „Credeți că se poate locui aici? Nu e nici măcar piatră, nu se poate intra în curte. Plătim taxe și impozite degeaba. Nici la țară nu e așa ceva. Avem 5 – 6 copii care pleacă la școală prin nămol.

     

     

    Am înţeles că nu e strada Primăriei, atunci de ce ne-au dat autorizație de construire dacă strada în acte este a lui Iancu (n.r. – omul de afaceri Iancu Ţârcomnicu) normal trebuia să avem cota parte din drum sau drum de servitute în acte.

    Ne-au dat autorizație de construire la casă pe o stradă care nu e a lor. Au venit anul trecut și au pus niște piatră. Acum, nimic”, transmit locatarii din zonă.

    Mesajul oamenilor vine însoţit de speranţa că se va schimba ceva până la Crăciun. Altminteri, nici „Moşul” nu se încumetă să vină pe asemenea drumuri, iar cei mici vor rămâne din copilărie doar cu amintirea noroaielor.

    Despre probleme juridice legate de strada Jan Constantinescu din Piteşti am mai scris AICI şi AICI.

    În încercarea de a obţine un punct de vedere legat de o posibilă intervenţie pe strada cu pricina, ne-am „lovit” de tăcere din partea Primăriei.

    Revenim!

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    9 comentarii

    • arw spune:

      Ba autorule, cat ai luat sa postezi asta? Esti penibil ,tu nu vezi ce case sunt in zona? Cine ii pune sa isi faca case in camp ? Si acum e vina administratiei? Daca voiai sa faci un articol cu o poveste trista ,trebuia sa mergi unde e nevoie. De aia nu aveti nici cititori si nici nu veti avea.

      • Se poate verifica şi mergând la pas, dar şi folosind Google Maps, că în zona respectivă este stradă, nu câmp. Atacul dvs. este fără argumente logice de la început şi până la sfârşit. Mulţumesc!

    • Meh spune:

      Cine ar fi crezut ca e namol pe camp?! Mind blown..

    • Vilut spune:

      Pai normal ca Nu au un punct de vedere primaria pentru ca Spaga a luat o Primarul Ionica Cornel care acum Nu mai e….!

    • Mihai spune:

      Un Prost care vede ca e câmp trebuie sa-l lași in pace. Sunt 14 case pe o porțiune de 100 M lungime pe strada asta

    • Dorel spune:

      Șpaga au luat-o toți ca șeful comisiei de urbanism era Gentea atunci. Iancu a luat 100€ pe mp de teren când acolo era 20€ mp și acum vor sa-o ia și banii înapoi și terenul ca nu s-au înțeles la șpaga sau când s-a văzut cu banii in cont renumitul Cămătar nu a mai dat nimic înapoi

    • Dorel spune:

      Ce vina au oamenii ca ei se cearta pe șpăgi și pe măgăriile care le fac.

    • Dorel spune:

      Sunt foarte multe străzi in Pitesti in nămol iar tot ce e in jurul Piteștiului Bascov , Bradu,Moșoaia etc au asfalt

    • Ilie spune:

      Arw care câmp prietene ? Sunt terenuri intravilane cu certificate de urbanism eliberate de primărie. Despre care câmp vorbesti ? Ai idee cât au plătit oameni aia pentru autorizație de construire, la institutul de stat în construcții și multe altele? Cu banii ăștia îți asfaltezi singur cota ta aparte .

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90