930×122 CAPRA 5

Arges

COPIII SUFERĂ, PĂRINȚII SE REVOLTĂ, IAR TECĂU PLEACĂ ÎN SCOȚIA!

Din ciclul Țara arde, baba se piaptănă: în plină criză a copiilor din Argeș cu infecții grave, președintele Consiliului Județean, Florin Tecău, a plecat în Scoția.

Citiți și: Argeș. Tragedie la vot: Bărbat mort în fața secției!

Firește că nu Tecău poate rezolva problema micuților internați în spitale. Firește că nu Tecău este vinovatul. Dar, ca șef al instituției care „păstorește” spitalele din județ și, în definitiv, ca principalul ales al argeșenilor, credem că ar fi fost de mare bun simț ca Florin Tecău să rămână în țară, în Argeș, în aceste zile cumplite. Zile în care părinții bebelușilor cu probleme sunt cu lacrimi în ochi. Zile în care mamele se revoltă, reclamând condiții de groază în Spitalul de Pediatrie din Pitești: http://epitesti.ro/stiri/sanatate/trebuie-sa-ti-pazesti-copilul-sa-nu-i-intre-gandaci-in-gura/. Nu e bine, domnule Tecău, nu e bine!

Ca lider al unei comunități, normal este să-i stai aproape comunității mai ales în perioade critice ca aceasta. Nu să pleci în Scoția sau la dracu-n praznic!

Citiți și: Argeș. Furtul calificat l-a costat libertatea!

Era vizita aranjată de mai multă vreme, dinainte de criza copiilor? Nicio problemă! O amâni. Cu atât mai mult cu cât nici până astăzi autoritățile medicale nu au depistat cauza problemei.

„În perioada 12-19 februarie o delegație a Consiliului Județean Argeș, condusă de președintele Florin Tecău, efectuează o vizită de lucru în Regiunea Highland – Scoția, la invitația Biroului Consular din Edinburgh. Vizita se înscrie în seria de întâlniri dintre reprezentanții autorităților județene și cei ai autorităților locale din Inverness, Sterling, Glasgow și Edinburgh, dar și cu reprezentanții University of Highland and Islands și Scottish Folk Museum.

Printre subiectele abordate cu prilejul acestei vizite vor fi: proiecte de cooperare între administrațiile locale, aplicarea legislației electorale (alegerile locale în Scoția au loc în mai 2016), schimburi de profesori/studenți (Universitatea de Stat Pitești – University of Highland and Islands), participarea unor formații artistice românești la festivalurile din Edinburgh, cooperare la nivel local pe proiecte culturale (Muzeul Golești – Scottish Folk Museum, Biblioteca Județeană Argeș – Biblioteca Inverness și între centre expoziționale și de artă din Argeș și Highland), experiența locală scoțiană privind regenerarea urbană/rurală, experiența scoțiană/Highlands în dezvoltarea infrastructurii în zonele rurale, inclusiv în privința energiei regenerabile, stabilizarea tinerilor în zone izolate și identificarea unor proiecte locale unde atât România, cât și Scoția ar putea redacta proiecte pentru obținerea unor fonduri europene.

Vizita de lucru este organizată la inițiativa Consiliului Regional Highland, cu sprijinul Ambasadei României la Londra și al Biroului consular de la Edinburgh.”, anunță Consiliul Județean Argeș.

În contextul dat, sună ca dracu’!

555×222 deputati- psd
HerasMed (570 x 90 px)