Donaris 930 x 122

cornel ionica

COȘMAR ÎN ORAȘUL LUI IONICĂ. PITEŞTIUL, CA DUPĂ RĂZBOI

Coșmar în orașul lui Ionică. Piteștiul, ca după război. Ninsorile și, în general, condițiile meteorologice nefavorabile, coroborate cu lipsa de profesionalism și neputința cronică a administrației Ionică, au lăsat urme adânci în Piteşti.

Citiți și: Peisaj de iarnă la Cota 2000 Transfăgărăşan. A căzut prima ninsoare

Munți de zăpadă murdară stau pe marginea arterelor rutiere sau chiar în buricul orașului, în Centru, pe Strada Mare, pietonală, ori în Piața Primăriei (click pe imagini pentru mărire):

O altă problemă sunt străzile ciuruite ca după război. Motivul? Temperaturile exterioare scăzute, antiderapantul și, probabil, și lucrările de proastă calitate. Republicii, Armand Călinescu, Târgul din Vale sau Calea Bascovului sunt străzi “bombardate” (click pe imagini pentru mărire):

Citiți și: Video: Alt supermarket lânga casa fostului primar Ionică. Va fi gata anul acesta!

Pe bună dreptate, piteștenii, fie șoferi, fie pietoni, reclamă felul oribil în care arată străzile Piteștiului. Un Pitești prost administrat, mai prost ca niciodată, care iese din iarnă ca după un război (click pe imagine pentru mărire):

Primarul Cornel Ionică este total depășit de situație, funcția de primar fiind pentru el o pălărie mult, mult prea mare.

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441