creșe

CRIZĂ ÎN CREŞELE DIN PITEŞTI

Criză în creşele din Piteşti. Direcţia de Asistenţă Socială a municipiului Piteşti, aflată în subordinea Primăriei, se confruntă cu mari probleme în ceea ce priveşte gestionarea locurilor la creşele din oraş.

Citiți și: Video: Microfoane ascunse în Primăria Piteşti. „E ceva mic şi negru”

Mai mulţi părinţi reclamă că nu primesc acceptul de a-şi înscrie copiii la creşă, deşi stau lângă acestea, în timp ce alte persoane primesc acest drept. Numărul de locuri este insuficient în raport cu numărul de cereri. Şi nu oricine îşi permite o creşă privată!

„De când DASP a preluat creşele, copilul meu nu a fost acceptat pentru că nu am primit acel punctaj (n.r. – înscrierile se fac pe baza unor evaluări).

Citiți și: Primăria Pitești angajează pe perioadă nedeterminată

Soţul lucrează pe 3 schimburi, iar eu, începând din 3 septembrie, o sa-mi reiau activitatea, altfel îmi pierd locul de muncă. Lucrez în Mioveni. Ce pot face cu copilul între orele 8 și 17?

La creşa pe care am ales-o au fost acceptaţi copii ai căror părinţi nu au serviciu, deci au timp să îi crească, şi copii ai căror părinţi sunt în căutarea unui loc de muncă, precum şi părinţi care au vize de flotant. De ce au câştig de cauză faţă de mine, care am domiciliul stabil lângă creşă?” – este mesajul unei mame.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441