930×122 CAPRA 5

bradu

DAN STROE: BRĂDENII AU VĂZUT CĂ M-AM ȚINUT DE CUVÂNT

Da Stroe, primarul reales al comunei Bradu, a făcut joi un bilanț al anului  pe care localitatea îl încheie cu câteva recorduri bifate la alegerile locale. În primul rând, prezența la urne.

Citiți și: „Investim pentru siguranța traficului rutier din Argeș”

„Pentru prima dată după 1990, a fost atât de mare:  peste 4.000 de oameni au mers să voteze. În al doilea rând, este pentru prima dată când un partid obține atât de multe mandate de consilieri” a spus Dan Stroe.

Amintim că, în CL Bradu, PSD a obținut 10 mandate din 15

Citiți și: Panică mare într-o gospodărie din județ!

„Avem majoritatea necesară pentru a ne duce la bun sfârșit proiectele. Le mulțumesc brădenilor că au avut încredere în mine, că au apreciat seriozitatea mea și a colegilor mei”, a spus Dan Stroe.

Dan Stroe a amintit și de mizeriile de care a avut parte înaintea alegerilor.

„A fost o campanie cu atacuri urâte la adresa mea și a membrilor familiei mele. Brădenii au văzut însă că m-am ținut de cuvânt și ceea ce am promis am realizat. Pentru noul mandat am proiecte pentru fiecare zonă, pentru fiecare stradă, proiecte pe care le voi realiza.

Prioritatea mea, până acum, a fost aceea ca fiecare locuitor al comunei să aibă utilități. De acum, ne putem ocupa și de alte proiecte: iluminat cu lămpi LED, amenajare trotuare, amenajarea Văii Geamăna. Am depus un proiect la Compania Națională pentru Investiții, însă dacă nu vom primi banii solicitați de la Guvern, vom face investiția cu fonduri proprii, însă în doi-trei ani pentru a nu greva bugetul”, a mai spus Dan Stroe.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3