930×122 CAPRA 5

bradu

DAN STROE, PRIMARUL COMUNEI BRADU: PÂNĂ ÎN 2024, STRADA PRINCIPALĂ VA FI REABILITATĂ

Primarul comunei Bradu are la activ o serie de proiecte de care este mândru, iar în următorul mandat promite și materializarea altora, care așteaptă la rând.
„Principalul obiectiv pe care nu am reușit să îl realizez în acest mandat îl reprezintă amenajarea străzii Principale cu trotuare pe ambele părți, gazon si arbori ornamentali, așa cum mi-am propus în 2016.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu
La preluarea mandatului am constatat faptul că existau numeroase străzi neasfaltate și mult mai multe străzi pe care nu existau nici măcar utilități, motiv pentru care am considerat că este necesar să îmi aplec atenția asupra acestora cu prioritate.

Chiar și așa, am reușit să amenajăm trotuare pe strada Principală pe porțiunea fosta moară – pasarelă, suntem la final cu lucrările de introducere a canalizării pluviale pe porțiunea pasarelă – Aleea Neajlov, lucrări urmate de amenajarea trotuarelor”, spune Dan Stroe.
Contracte semnate
De asemenea, au fost semnate contractele pentru introducerea canalizării pluviale pe alte două porțiuni: Târg – fosta moară și strada Preot Ghe. Ionescu – fostul CAP, urmând ca la finalizarea acestor lucrări să fie executate lucrări de amenajare a trotuarelor.
„Până în 2024, strada Principală va fi reabilitată (după ce o vom prelua in administrare de la Drumuri Județene), vor exista trotuare pe ambele sensuri, arbori ornamentali și gazon, acest drum devenind un model pentru multe comune din județ și chiar din țară‘, anunță Dan Stroe.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90