930 x122 grota rece

bradu

DAN STROE, PRIMARUL COMUNEI BRADU: SUNTEM O COMUNITATE DE OAMENI UNIȚI ȘI DECIȘI SĂ MERGEM MAI DEPARTE CU PROIECTELE NOASTRE

Dan Stroe, primarul comunei Bradu, le-a mulțumesc localnicilor pentru că au ieșit într-un număr atât de mare la vot și mai ales celor lare l-au învestit cu încredere pentru un nou mandat
„Vă mulțumesc tuturor celor care ați crezut în mine și mi-ați oferit din nou încrederea dumneavoastră, alegând să vă fiu primar pentru următorii patru ani.
Mă simt onorat și îndatorat dumneavoastră pentru solidaritatea de care ați dat dovadă. Vă asigur că voi depune în continuare toate eforturile pentru a fi la înălțimea așteptărilor dumneavoastră.
Suntem o comunitate de oameni uniți și deciși să mergem mai departe cu proiectele noastre, cu dorința noastră de a face din Bradu cea mai mândră comună din Argeș.
Solidaritatea noastră ne va fi puterea de a face împreună tot ceea ce ne-am propus. Vă mulțumesc încă o dată și vă asigur de buna mea credință, de dorința mea sinceră de a dezvolta comuna, vă prețuiesc și îmi doresc să îmi fiți parteneri și în următorii patru ani. Voi rămâne ca și până acum, primarul tuturor brădenilor!
Dumnezeu să ne binecuvânteze !”, spune Dan Stroe.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3