EcoMoto 930×122

deviere

DE AZI, DOUĂ LUNI CU DEVIERE DE TRAFIC ÎN ZONA PODUL VIILOR

Primăria Piteşti anunţă că în perioada 9 iulie-1 septembrie 2015 circulaţia rutieră în zona scuarului de la intersecţia străzilor Calea Bucureşti şi Calea Bascovului va fi deviată. Este vorba despre zona de la Blocul U1 până la intersecţia cu strada Gheorghe Şincai.

Citiți și: Piteștiul, sub asediu! Șoferii, la limita răbdării! „Ne luăm elicopter!”

Astfel, pentru sensul de mers către podul de peste râul Argeş se va închide circulaţia în zona menţionată, pe cele două benzi, traficul fiind deviat pe banda dinspre podul Argeș spre Centru. De asemenea, pentru sensul dinspre podul de peste răul Argeş circulaţia va fi deviată pe strada Calea Bascovului, revenind pe Calea Bucureşti, după zona spaţiului verde.

Potrivit sursei citate, devierea este necesară pentru executarea lucrărilor de construire a pasajului rutier aerian de la Podul Viilor.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90