New Profesional Consult 930 x 122

circulatie

DE INTERES PENTRU ȘOFERI

De interes pentru șoferi. Deşi mai este puţin şi debutează primăvara din punct de vedere calendaristic, ninsorile şi gerul nu se lasă.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Autorităţile argeşene sunt în alertă, comandamentele de iarnă din localităţi şi de la nivelul Prefecturii fiind „pe poziţie”.

Echipa de teren a publicației noastre a fost astăzi în mai multe zone din Piteşti pentru a vedea cum se circulă după zăpada căzută din abundenţă. Pe majoritatea străzilor se observă că autorităţile au intervenit cu materiale antiderapante şi lame, acolo unde a fost cazul.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

În plus, în special în pante, sunt amplasaţi saci cu nisip, care pot fi folosiţi de şoferii care sunt în dificultate din cauza carosabilului.

Una peste alta, la prima vedere pare că se circulă normal în Piteşti. Dacă aveţi, însă, cunoştinţă de alte situaţii, nu ezitaţi să ne contactaţi şi să ne semnalaţi zonele în care sunt probleme.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3