930X122 MAIA

coronavirus

DE MÂINE, O NOUĂ REGULĂ DE ACCES ÎN AUTOBUZELE PUBLITRANS

În contextul prevenirii infecţiei cu virusul Covid-19, societatea Publitrans anunță o nouă măsură, care va fi aplicată începând de marți, 17 martie 2020.

Citiți și: Pitești: Publitrans angajează! Toate detaliile, AICI

„Deoarece cabinele pentru șoferii de autobuz nu sunt închise, accesul călătorilor pe prima ușă nu va mai fi permis. Urcarea și coborârea călătorilor se vor face numai pe ușile din mijloc și spate ale autobuzelor, urmând ca pe prima uşă să fie amplasat un afiș de interzicere a accesului.

Utilizatorii transportului în comun sunt rugați să respecte noua regulă, aceasta având rol de prevenire și limitare a răspândirii îmbolnăvirilor”, anunță Publitrans. 

Citiți și: Oficial. De mâine, o nouă rută Publitrans într-o localitate din Argeș

Amintim că, cel puțin deocamdată, societatea de transport de călători a municipalității piteștene menține un program normal de circulație pentru autobuzele sale de pe trasee.

Chestionat pe acest subiect de ePitești, viceprimarul Sorin Apostoliceanu informează că autobuzele Publitrans circulă după programul obișnuit.

Orice eventuale schimbări vor fi comunicate opiniei publice (AICI, subiectul pe larg).

În autobuzele societății Publitrans există dispensere care conţin substanţe dezinfectante.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA