EcoMoto 930×122

autobuze

CUM CIRCULĂ AUTOBUZELE PUBLITRANS

Cel puțin deocamdată, societatea de transport de călători a municipalității piteștene menține un program normal de circulație pentru autobuzele sale de pe trasee.

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Chestionat pe acest subiect de ePitești, viceprimarul Sorin Apostoliceanu informează că autobuzele Publitrans circulă după programul obișnuit.

Orice eventuale schimbări vor fi comunicate opiniei publice.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Amintim că în autobuzele societății Publitrans există dispensere care conţin substanţe dezinfectante.

„Produsul este avizat de Ministerul Sănătății din România, prin avizul numărul 3350BIO, şi poate fi folosit atât în mediile publice, cât şi în şcoli şi spitale, fiind foarte eficient împotriva microorganismelor tranzitorii ale pielii, cum ar fi bacteriile, fungii şi virusurile”, potrivit societății de transport local de călători a municipalității Pitești.

Amintim că România intră de astăzi, 16 martie 2020, în stare de urgență pentru limitarea răspândirii noului coronavirus. Președintele Klaus Iohannis urmează să anunțe ce măsuri concrete conține decretul prin care va fi impusă starea de urgență. (Foto: descriptiv) 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90